Kunststofkozijnen
Van Baal Kozijntechniek in
Oisterwijk
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Baal Kozijntechniek
Kerkhovensestraat 56
5061 PJ Oisterwijk

tel: 06-20572020

Extra informatie

De specialist voor het monteren van kunststof en houten kozijnen. Wij zijn sinds 1993 actief in de bouwwereld en hebben ruime ervaring op alle gebieden met betrekking tot timmerwerken. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van kozijnen / dakkapellen / verandadaken tot het aftimmerenvan b.v. uw zolder. U vindt op deze site meer informatie over deze werkzaamheden. Mocht u nog vragen hebben waarop u geen antwoord kunt vinden aarzel dan niet om contact op te nemen. Voor al uw wensen maken wij een offerte op maat. Wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis om uw wensen door te nemen. Indien mogelijk krijgt u direct de offerte of u ontvangt deze binnen 5 werkdagen per mail op per post toegestuurd.   
Kozijnen 
 
“Van Baal Kozijntechniek” De specialist op het gebied van kunststof kozijnen. Voor zowel nieuwbouw als renovatie kunt u bij ons terecht. Wij leveren aan particulieren en bedrijven. Onze kunststof kozijnen benaderen het uiterlijk van houten kozijnen. Gaat uw voorkeur uit naar houten kozijnen? Ook voor houten kozijnen kunt u bij ons terecht. Wij komen graag de mogelijkheden bij u thuis tonen. 
 
Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Bij ons bent u dan aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor zowel kunststof kozijnen als houten kozijnen. Hiermee hebben wij voor ieder type huis het geschikte kozijn. In beide materiaalsoorten zijn vrijwel alle indelingen mogelijk. Al onze kozijnen ramen en deuren zijn standaard voorzien van HR++ glas. Beide soorten kozijnen worden in Nederland geproduceerd en zijn van TOP-kwaliteit.

Specialiteit
  • Kunststof kozijnen 
  • Houten kozijnen 
  • Verandadaken 
  • Dakkapellen 
  • Rolluiken/screens 
  • Diverse horsystemen 
  • Gevelbekleding