Kunststofkozijnen
Horsten Kozijnen in
Oisterwijk
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Horsten Kozijnen
Gemullenhoekenweg 12
5062 CD Oisterwijk

tel: 013- 5213030

Extra informatie

Waarom u kiest voor Horsten Kozijnen   
Het beste persoonlijk advies 
Horsten Kozijnen zorgt al jarenlang voor extra leefgemak. 
Wij hebben de juiste knowhow in huis voor nieuwbouw en renovatie van kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien, serres, rolluiken 
en zonwering, deuren specialist eindhoven, aanbouw dakkapel eindhoven en tuindeuren eindhoven 
 
Wij behandelen onze klanten zoals we zelf willen worden behandeld: via een persoonlijke benadering. Dat betekent direct contact, snelle service met advies op maat. 
 
Wat kunnen wij voor u betekenen? Hoe beter de kwaliteit, des te groter uw wooncomfort. Wij werken met duurzame materialen die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Bovendien kunt u rekenen op advies en bemiddeling tijdens het gehele bouwproces. 
 
Onze werkwijze 
 
Het begon allemaal ruim dertig jaar geleden toen Cas Horsten als tiener al wist dat de bouwwereld 'zijn' wereld was. Hij kreeg in het Moergestelse bouwbedrijf van zijn vader de liefde voor de bouw met de paplepel ingegoten. 
 
Horsten Kozijnen zorgt al jarenlang voor extra leefgemak via nieuwbouw en renovatie van kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien, serres, rolluiken en zonwering. 
 
Wij houden van een persoonlijke benadering: direct contact, snelle service en advies op maat. 
 
Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen, voor optimaal wooncomfort. Horsten Kozijnen biedt duurzame materialen die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. 
 
Geen klus start voordat uw wensen volledig in kaart zijn gebracht. Elk bouwproject zien wij als een ideale samensmelting van uw woonideeën en ons ervaren vakmanschap. Voor een vrijblijvend advies over uw specifieke leefsituatie komen wij graag naar u toe. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showrooms. 
 
Montage 
 
Horsten Kozijnen werkt alleen met vakkundige monteurs. Hun technisch inzicht en precisie zorgen ervoor dat onze kwaliteitsproducten nauwkeurig in of aan uw woning worden gemonteerd. Bent u niet honderd procent tevreden? In goed overleg met u komt de monteur altijd tot de gewenste oplossing. 
 
Service 
 
Loopt u bij de montage tegen onvoorziene problemen aan of bent u na de montage niet honderd procent tevreden over het resultaat? In goed overleg met u komen we snel tot de gewenste oplossing. Heeft u voor aan- of verbouw van uw woning iets anders in gedachten dan de producten, vernoemd op deze site? Wij helpen u graag vooruit met uw bouwplannen.

Kozijnen 

Horsten Kozijnen werkt uitsluitend met solide materialen 
die optimale veiligheid, comfort, stabiliteit, warmte-isolatie 
en geluidsbescherming waarborgen. Uiteraard zijn alle kozijnen 
voorzien van het politiekeurmerk veilig wonen. Op onderstaande 
producten geven wij u tien jaar garantie. 
 
Kozijnen 
 
Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende uitvoeringen. Zo vormt het eindresultaat altijd een harmonieus geheel met de rest van uw woning. 
 
Wij hebben kozijnen in kunststof, hout en aluminium die met isolatieglas naar keuze worden geleverd. Kunststof kozijnen kunnen in vele kleuren en met houtnerffolie worden geleverd, alsmede met verschillende profielen. Onze houten kozijnen worden geleverd in hardhout meranti. 
 
Ramen 
 
In veel gevallen raden we een draai-kiepraam aan, vanwege de gemakkelijke reiniging en ventilatiemogelijkheden. Uiteraard kunnen wij u informeren over de precieze mogelijkheden. 
 
Deuren 
 
U heeft de keuze uit fraaie deurpanelen en accessoires van uiterst duurzame kwaliteit. Wij voorzien u graag van maatadvies zodat u verzekerd bent van een mooie entree. 
 
Schuifpuien 
 
Meer licht en een ruimtelijk effect in uw kamer creëert u met een schuifpui. Gaat u voor de zware uitvoering van een hefschuifpui met soepele bediening of kiest u een volledig krukbediende schuif-kieppui met ventilatiestand en goede tochtwering? Beide varianten zijn verkrijgbaar in enkele of dubbele uitvoering, met of zonder bovenlicht. 
 
 
Het spreekt voor zich dat al onze producten goed met elkaar zijn te combineren. Zie hiervoor deuren, dakkapellen, schuifpuien, serres, rolluiken en zonwering of neem contact met ons op. In een persoonlijk gesprek leggen we alle voordelen per productsoort aan u voor.