Kunststofkozijnen
TBH Timmerwerken BV in
Moergestel
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

TBH Timmerwerken BV
Stokeind 2/A
5066XA Moergestel

tel: 013-5134015

Extra informatie

TBH Timmerwerken BV timmert reeds sedert 1 januari 1993 duidelijk aan de weg. Een kleine organisatie met een hecht team van medewerkers heeft voor u als klant duidelijke voordelen. Communiceren via korte lijnen heeft als groot voordeel dat u uw wensen doorspreekt met een ambachtsman met tientallen jaren ervaring en dat deze de gemaakte afspraken zelf uitvoert of zonder fouten 'vertaalt' naar collega timmerlieden, waardoor u krijgt wat u vraagt. Het vaste team van TBH Timmerwerken voert de meest uiteenlopende werken voor u uit. Naast de werkplaats met een uitgebreid modern machinepark is een spuiterij. Deze combinatie maakt het voor TBH Timmerwerken mogelijk maakt niet alleen producten te maken maar ook gespoten met grondlak te leveren. TBH Timmerwerken staat garant voor: vakmanschap enthousiasme hoogwaardig produkten aantrekkelijke prijzen.   
TBH Timmerwerken BV timmert reeds sedert 1 januari 1993 duidelijk aan de weg. 
Een kleine organisatie met een hecht team van medewerkers heeft voor u als klant duidelijke voordelen. Communiceren via korte lijnen heeft als groot voordeel dat u uw wensen doorspreekt met een ambachtsman met tientallen jaren ervaring en dat deze de gemaakte afspraken zelf uitvoert of zonder fouten 'vertaalt' naar collega timmerlieden, waardoor u krijgt wat u vraagt. Het vaste team van TBH Timmerwerken voert de meest uiteenlopende werken voor u uit. 
 
Naast de werkplaats met een uitgebreid modern machinepark is een spuiterij. Deze combinatie maakt het voor TBH Timmerwerken BV mogelijk maakt niet alleen producten te maken maar ook gespoten met grondlak te leveren. 
 
TBH Timmerwerken BV staat garant voor: 
 
- vakmanschap 
- enthousiasme 
- hoogwaardig produkten 
- aantrekkelijke prijzen  
 
Wat doen wij? 
 
TBH Timmerwerken BV verricht voor u de meest uiteenlopende werkzaamheden: 
 
- leveren/plaatsen van kozijnen, dakkapellen, ramen en deuren zowel voor nieuwbouw als voor renovatie 
- beveiligen van uw woonhuis volgens het politiekeurmerk 
- leveren/plaatsen van trappen, kasten, keukens, etc. 
- leveren/plaatsen van tuinhuisjes, erfafscheidingen, etc. 
 
TBH Timmerwerken BV verricht deze werkzaamheden, tegen een vooraf opgegeven prijs, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Dakkapellen 
  • Ramen 
  • Deuren 
  • Keukens 
  • Erfafscheidingen 
  • Renovatie