Kunststofkozijnen
Brunssum Kunststof Kozijnenfabriek in
Brunssum
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Brunssum Kunststof Kozijnenfabriek
Haefland 5
6441PA Brunssum

tel: 045-5273653

Extra informatie

Kunststof Brunssum BV   
Welkom bij Brunssum Kunststof Kozijnenfabriek, uw betrouwbare partner voor het leveren plaatsen van kunststof en aluminium kozijnen. 
 
Brunssum Kunststof Kozijnenfabriek bestaat ruim 20 jaar en staat in zuid - limburg te kennen als een bedrijf dat staat voor kwaliteit in materiaal, montage en nazorg. 
 
Wij begrijpen als geen ander dat iedere woning en diens eigenaar specifieke wensen heeft. Wij kunnen deze wensen vertalen in een advies op maat tegen een concurrerende prijs. 
 
Tevens leveren wij diverse producten voor de zakelijke markt. Wij leveren aan montagebedrijven, werken voor aannemingsbedrijven, werken samen met vve`s en scholengemeenschappen.Van een enkel kozijn tot en met complete renovatie of nieuwbouw in de woning- en utiliteitsbouw. 
 
Kom dan ook gerust eens kijken en laat u overtuigen dat Kunststof Brunssum BV "het beste is wat uw huis kan overkomen". 
 
Brunssum Kunststof Kozijnenfabriek bestaat ruim 20 jaar. 
 
Ooit gestart in Amstenrade en later verhuisd naar industrieterrein Haefland te Brunssum. 
 
Onze bedrijfsruimte van 2000 m2 op industrieterrein Haefland te Brunssum. Deze vestiging bestaat uit onze eigen productiehal, administratie en prachtige showroom. 
 
Er zijn bij Kunststof Brunssum BV ca 30 mensen werkzaam en zijn voornamelijk in zuid-limburg en midden-limburg actief. 
 
Voor de particuliere markt zijn wij een begrip. Wij staan voor kwalitatief goede kozijnen, een perfecte afwerking en een goede service. 
 
Voor de project markt zijn wij groot genoeg voor grootschalige projecten en toch de flexibiliteit en aandacht van een klein bedrijf. 
 
 
PARTICULIER 
 
Kunststof heeft veel praktische voordelen. 
Kunststof is maatvast, goed bestand tegen weersinvloeden, zeer goed isolerend, makkelijk schoon te maken, onderhoudsvrij en gaat bijzonder lang mee. Kiest u voor kunststof, dan kiest u voor een mooi en duurzaam product, waar u geen omkijken meer naar heeft. 
Kunststof kozijnen zijn nu extra voordelig, want de overheid geeft subsidie op HR++glas en heft tijdelijk 6% BTW op het arbeidsloon. Meer info 
 
Kunststof Brunssum levert diverse producten en diensten voor de particuliere markt. Deze dragen bij aan een veilige en goed geïsoleerde woning. De vormgeving van onze kozijnen, schuifpuien en serres geven uw woning een fraaie uitstraling. 
 
Hieronder vindt u een overzicht van onze producten en diensten. 
 
Kozijnen 
 
Met onze aluminium en kunststof kozijnen zijn perfecte wind- en waterdichtheid gegarandeerd. Wij bieden vele mogelijkheden in profielen draairichtingen en formaten. Meer info 
 
Schuifpuien 
 
Het hinderlijk opendraaien van een deur in krappe ruimte is verleden tijd met een schuifpui. Kies uit een aluminium of kunststof hefschuifpui. Meer info 
 
Voordeuren 
 
De voordeur is het visitekaartje van uw woning. Er is een ruime keuzemogelijkheid in kleur, afwerking, glas etc….. voor ieder wat wils! Meer info 
 
Service en onderhoud 
 
Na levering en plaatsing kunt u bij onze eigen afdeling Service en Onderhoud terecht voor alle soorten ‘nazorg’.