Kunststofkozijnen
KnaapenGroep BV in
Breda
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

KnaapenGroep BV
Minervum 7446-b
4817ZG Breda

tel: 0499 460 605

Extra informatie

Drie bouwvakkers staan bovenop een steiger in hun blote bast, de broek op de billen. Ze kijken naar een vrouw die voorlangs fietst. “Fiet fieuw!” Ze kijkt omhoog, maar hoort niet wat de mannen zeggen. De muziek schalt uit hun radio. Ze fietst vlug door, alsof ze niets heeft gezien. Een herkenbaar beeld van een bouwplaats? Misschien. Maar niet bij KnaapenGroep BV. Wij zijn geen typisch bouwbedrijf. Bij alles wat we doen, staan mensen centraal. Dat betekent onder meer dat we er verzorgd uitzien en rekening houden met anderen. Open en eerlijk, professioneel, sociaal en vooruitstrevend. Op deze manier brengen wij onze slogan Onderhoud met gevoel dagelijks in de praktijk.   
Stenen, cement én mensen 
 
Anders dan je van een aannemer verwacht, bouwt KnaapenGroep BV niet alleen met stenen en cement. We ontzorgen onze opdrachtgevers en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk. Onze sociaal-maatschappelijke visie heeft al bijzondere diensten en producten opgeleverd. Zoals Tante Keet, een mobiele unit die wij in de wijk plaatsen die wordt aangepakt. Hier kunnen de bewoners even tot rust komen als ze daar behoefte aan hebben. In de wijk moet namelijk een plek van rust zijn, een plek waar bewoners zich kunnen onttrekken aan de hectiek van een renovatie-ingreep. Ook onze projectbegeleidster is uniek. Zij fungeert als intermediair tussen de opdrachtgever, de aannemer en de bewoners. Na een renovatie willen we daadwerkelijk een bijdrage hebben geleverd aan de woonbeleving.